vrijdag 15 juni 2018

Dino's

Jullie kennen het vast wel: veel te veel creatieve ideeën. Als ik eenmaal op dreef ben dan is het geborrel in mijn hoofd soms niet te stoppen.
Zo had ik deze tricots al maanden in de lapjesbox zitten, evenals de ideeën wat ik er van zou maken. Die ideeën zaten dus niet in de lapjesbox, maar in mijn hoofd, haha.
Nu de uitvoering nog.

Deze week is het ervan gekomen! Ik maakte vier stoere setjes voor de jongenspop. Ja, als je dan toch bezig bent, maak er dan gelijk vier, Jannie......

Nou ja, twee voor de zomer en twee voor de winter.;-)


Wat vinden jullie van de tricot met dino's? Hiervan maakte ik ook een shirt voor onze oudste zoon van 28. Toen hij nog klein was, ik denk een jaar of zeven, was hij helemaal wég van dinosauriërs. Hij had er een prachtig boek van, wat hij letterlijk versleten heeft en wist ook alles te vertellen over deze wonderlijke dieren. Toen ik deze tricot op Facebook voorbij zag komen, kon ik het niet laten, bestelde anderhalve meter en heb ik dit shirt voor hem gemaakt. Hier show ik hem zelf haha.


Zoonlief is iets groter dan ik, dus ja, het shirt paste hem goed. 😉

Helaas heb ik geen foto van hem met het shirt, maar mocht ik die nog krijgen, dan plaats ik hem alsnog.Ook deze tricot is echt voor een jongen(spop). Print van atrributen die je ziet bij een tankstation, dus alles voor de auto! Ik ben blij dat ik ook met rood heb gewerkt, zo zijn het toch wel vrolijke setjes geworden.

En nu....staat het weekend voor de deur. Wat zijn jullie plannen?

5 opmerkingen:

Wat leuk dat je een bericht achterlaat, ik lees ze met plezier.
Groetjes, Jannie