woensdag 25 oktober 2017

Luipaardprint voor de pop.

Op mijn facebook pagina zei ik het ook al: luipaardprint is deze winter niet wég te denken uit het modebeeld. Daarom maakte ik voor de poppen ook kleertjes met deze print. 

Op de foto zie je ze braaf zitten te wachten op de fotoshoot. Even geduld nog, meisjes, ik moet nog een koordje voor in de capuchon maken. Vanmorgen heb ik weer een paar dozen ingepakt voor de verhuizing. Het begint nu al aardig leeg te worden in ons huis. Op de zolder kun je een pingpongtafel neerzetten, zo leeg is die al. Het voelt heerlijk om een heleboel overtollig spul weg te geven. Woord en Daad en de Kringloopwinkel zijn blij met ons. En wij hebben een tevreden gevoel dat het niet "zo maar" wordt weggegooid. Oké, sommige dingen zijn echt niet meer te gebruiken en gaan dan uiteindelijk naar de vuilstort. 

Tussendoor probeer ik wat te ontspannen door achter mijn naaimachine te kruipen. En zo dunt de voorraad stofjes in de kast meteen aardig uit. Twee vliegen in één klap dus.

 Deze luipaardstof lag er ook al even en zie nu wat er nog van over is...... 


Ik zei het al: ik vind het heerlijk om spullen weg te doen. Vaak heb ik de laatste dagen gedacht: wat heb ik hier nu de laatste jaren mee gedaan? Hup, weg ermee....
Behalve mijn hobby/handwerkspulletjes, die worden allemaal ingepakt om mee te nemen. Want die wegdoen, dat kan ik echt niet over mijn hart verkrijgen.

4 opmerkingen:

 1. Wow, goed bezig!
  En wat een geweldige pakjes heb je van deze print gemaakt :-)
  Succes met de verhuizing!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze zijn ook weer zo leuk. Je zal het toch allemaal maar in de kast hebben hangen als pop dan heb je voor elke gelegenheid wat om aan te trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij maakt van een lapje stof steeds weer de mooiste poppenkleertjes! En verhuizen? Heb ik ergens iets gemist? Ik weet er alles van met de verbouwingen hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awesome blog, i always enjoy & read the post you are sharing!
  Thank for your very good article...!
  ตารางบอล

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bericht achterlaat, ik lees ze met plezier.
Groetjes, Jannie