maandag 16 oktober 2017

Herfst (vervolg)

Hebben jullie ook zo genoten van afgelopen dagen? Heerlijke wandelingen, fietstochten....en je komt alleen maar blije, genietende mensen tegen!

Heel wat anders dan Ierland, waar de mensen zich klaarmaken voor de orkaan Ophelia. We hopen maar dat het gaat meevallen!

Maar goed, in mijn vorige blog (klik) liet ik de losse gedeelten van een truitje en mutsje in wording zien. Prachtige herfstkleuren gebruikte ik. Ik zag ze de laatste paar dagen in de natuur terug....en als de zon er dan op scheen.... 😍

Het truitje en mutsje zijn inmiddels klaar. Ook maakte ik er een broekje bij van een mooie suédine-achtige stof. Het is een vaker gebruikt patroon, maar ik vind de grote klepzakken zo leuk bij een jongensbroekje. 😊

Graag laat ik het resultaat hier zien.


Wat ben ik toch een bofferd, dat ik al zo veel poppenkleertjes met veel plezier heb mogen maken...en daardoor een heleboel kindjes heb mogen blij maken!

Daar doe je het toch allemaal voor.....

Hoe was jullie weekend?

8 opmerkingen:

 1. Wat een schattige outfit :) Net wat je zegt, je ziet de kleuren in de natuur terug :) Ook een heerlijk weekend gehad, fietsen in de tuin zitten, handwerken :)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een stoer herfstsetje. Mooi gemaakt en je hebt alles prachtig afgewerkt.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig setje! De stof van het broekje staat heel mooi bij het truitje.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief setje is het geworden. Echte herfstkleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi setje. Daar zou ons minimeneerke ook in stralen. Zo'n mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  ตารางบอล

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bericht achterlaat, ik lees ze met plezier.
Groetjes, Jannie