maandag 26 september 2016

Genoten......

Stilletjes zit ik nog steeds na te genieten. Afgelopen zaterdag hadden wij een "familie-uitje" gepland. Het hele spul bij elkaar gebeurt niet zo vaak. 

Het was al maanden van tevoren gepland. Wat hadden we mazzel: het was prachtig weer. En dat is niet gek met een buitenprogramma....

Zoals ik jullie in deze blog (klik) liet zien, zijn mijn man en naar de tentoonstelling van Jheronimus Bosch geweest. Inderdaad, de beroemde schilder.
Dit jaar is het "zijn jaar" en 's-Hertogenbosch staat het hele jaar in het teken van deze schilder. Vriendin van middelste kwam  met het idee om de beroemde Sint Jan te beklimmen (klik)  en wist ook te vertellen dat er 's avonds een lichtshow (klik) op de Markt was.
Oudste zoon, die in 's-Hertogenbosch woont, deed er nog een ideetje achteraan: een vaarroute in het teken van Jeroen Bosch op de Dieze (klik).

Het programma was bekend, de datum werd afgesproken, ikzelf boekte het hele spul ....en manlief boekte de catering. (dat liet hij liever niet aan mij over, het is een lekkerbek..... hihi)

Het was een geweldig uitje, enerzijds omdat het gewoon genieten is met het hele gezin bij elkaar en anderzijds omdat het gewoon heel interessant was. 

De Dieze, soms heel smal om te bevaren.

Licht aan het einde van de tunnel. Prachtige lichtshow onder de stad, naar aanleiding van het schilderij: Visioenen van  het Hiernamaals.

Klein gedeelte van de Sint Jan.

Een paar van de luchtboogbeelden op de Sint Jan

Happy family, trots op die gasten.....

Lichtshow op de Markt.

De Sint Jan by night.

Wat een prachtige dag was het! We zijn al aan het brainstormen voor de volgende keer.....

En hoe was jullie weekend?


7 opmerkingen:

 1. Ik dacht ik zie iets bekends :) De rondvaart hebben wij ook gemaakt, de klim en de lichtshow staat nog op het programma, ops hieten dus ;) Wat fijn dat jullie zo'n mooi weer hadden en dat het een gezellig familieuitje was. Dat zijn dagen met een goud randje, groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige dag prachtige familie
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtdag, eentje om van na te genieten en lang te onthouden, familie moet je koesteren!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat hebben jullie een heerlijk dagje uit gehad.
  Mooie foto's en zo fijn met z'n allen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Een gezellige dat met een interessant programma! Fijn dat jullie zo genoten hebben :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! En zeker zo met z'n allen samen. Wij hadden het vorobije weekend reünie met ons afstudeerjaar 1981 in Leuven. Nog altijd even gezellig na 35 jaar! En volgend weekend trekken we met ons gezin en aanhang naar een huisje in de Ardennen... duim je een beetje voor droog weer? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk. Ik heb in het voorjaar met mijn man de Sint-Jan beklommen. Leuk om te doen. Jullie hebben genoten van alles zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bericht achterlaat, ik lees ze met plezier.
Groetjes, Jannie