vrijdag 27 november 2015

Terug van weggeweest

Allereerst mijn excuses dat ik er zo lang tussenuit ben geweest. En dat ik ook niet op jullie blogjes heb gereageerd. Sterker nog, ik heb ze de laatste weken niet eens gelezen. Sorry, sorry, sorry.

Maar het ligt allemaal aan die man met die witte baard: Sinterklaas. Die heeft mij zo veel werk bezorgd de afgelopen weken......en dat vond en vind ik heerlijk. Nog steeds ben ik druk bezig met poppenkleertjes maken, maar ondertussen ben ik wel zo ver dat de bestellingen die vóór 5 december klaar moesten zijn, op een haar na, af zijn. Er liggen er nog twee te wachten om opgestuurd te worden. Moet nog lukken voor het Grote Sinterklaasfeest, toch?

Wie mij op Facebook volgt heeft hem al gezien: de nieuwe K3 jurk.


Zoals jullie misschien ook gehoord hebben is er een nieuwe K3 "geboren":  Klaasje, Marthe en Hanne. 
Met, hoe kan het ook anders, een nieuwe regenboogjurk. Het jurkje heeft nu vier regenboogkleuren en plooitjes in het rokje achter. Meteen na de finale ben ik aan de slag gegaan en heb zo'n jurkje nagemaakt. 
Nou, toen ik die op Facebook zette.........gekkenhuis!!
Drie uur na het plaatsen van de foto had ik al zo veel bestellingen binnen dat ik moest melden dat ik niet meer kon garanderen dat alles wat daarna besteld werd nog vóór 5 december geleverd zou zijn.

Heerlijk dat ze zo in de smaak vallen. Misschien ook eens kijken naar een wit "glim"stofje voor een luxe uitvoering?

Gelukkig heb ik niet alleen maar regenboogjurkjes hoeven maken, hoor. Ik maakte op verzoek ook kleding voor een jongenspopje. 
Maar daarover (en over een heleboel ander nieuwigheidjes) een volgende keer.

Vanaf nu hoop ik weer wat meer in blogland aanwezig te zijn, jullie blogs te lezen en te reageren. Stiekem ben ik ook weer blij dat ik terug ben. Ik heb jullie gemist...... :-))9 opmerkingen:

 1. Wat leuk zoveel bestellingen, dat is wel hard werken geweest, alles af voor 5 december. Leuk dat je er weer bent :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuk, ik zag het via Facebook! Dat verbaast mij helemaal niks, dat een K3-jurkje zo populair is. :-) En zo knap nagemaakt op poppenformaat! Mijn dochter zat ook aan de buis gekluisterd (die is al 12). Knap hoor, zoveel bestellingen wegwerken. Ik ben bezig met kerstballen haken voor een pop-up-store. (En zit nu al te zuchten dat het er zovéél zijn ;-) ).
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk nieuws dus! En dan heb je vast voorlopig genoeg om over te bloggen :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je weer terug bent, had je gemist. Wat goed dat je zo snel hebt ingespeeld op de nieuwe K3, en wat een resultaat! Succes met de laatste loodjes voor Sint.
  groet,
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je er weer bent ,maar goed bezig en dat is ook leuk toch

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je er weer bent. Misschien moet je die goede Sint eens vragen de bestellingen vanaf augustus gewoon vanuit Spanje vast door te geven... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij hebben je ook gemist Jannie !!! Gelukkig kwam dat door je drukke bezigheden, fijn dat je niet ziek bent of zo. Maar wat geweldig dat je het zo druk hebt met je webwinkel, erg leuk die K3 jurkjes.
  Liefs, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nu, wij hebben je ook gemist hoor! Gelukkig had je een heel goed excuus om niet te bloggen, de sint helpen met de cadeautjes is dan ook een heel belangrijk iets, dat kan en mag je niet weigeren. Toch goed dat je alles net op tijd klaar kreeg. Het nieuwe jurkje van K3 is prachtig!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bericht achterlaat, ik lees ze met plezier.
Groetjes, Jannie