woensdag 18 april 2018

Badkleding

Wat een rare weken hebben wij achter de rug. Het begon ermee, dat mijn moeder haar heup brak en daardoor in het ziekenhuis terecht kwam. Inmiddels is ze geopereerd en weer thuis. Nu volgt een revalidatietraject via de fysio en keihard werken  door mijn moeder. Maar ze is een enorme doorzetter, dus dat scheelt. En gelukkig heeft ze mijn vader (en de thuiszorg) in de buurt, die haar verzorgt en ze als het nodig is even afremt.....;-)

In diezelfde tijd werd ik gevraagd als invalkracht bij een bedrijf in ons "oude" dorp. Receptiewerk en aanverwante klussen, zo kan ik het het beste omschrijven. Enkel als vervanger bij vrije dagen, vakanties en ziektes, dus heel mooi om weer eens te kijken hoe het bevalt in het bedrijfsleven....en uit te proberen hoe mijn lichaam erop reageert. Inmiddels heb ik een paar dagen proefgedraaid en mag ik morgen weer "aan de bak". Leuk is het om weer collega's te hebben.

Vandaag was het "Stoffenspektakel" in 's Hertogenbosch. Dat is vanaf hier maar 14 km. fietsen én het was me toch mooi weer! Dus mijn stalen ros heeft mij daar gebracht. Voor de zekerheid had ik toch maar een routebeschrijving meegenomen, haha, want je weet maar nooit! Scherp genoeg smeerde ik me ook maar in met zonnebrandmiddel en dat was geen overbodige luxe!

Het was een waar mekka daar in de Brabanthallen, tenminste als je een lapjesfanaat bent zoals ik. De neiging is : hebben - hebben - hebben, maar ik heb me best ingehouden, toch?!?!


Mijn creativiteit maalt al volop in mijn hoofd en ik heb nu al zin om de schaar in de lapjes te zetten....

Een paar weken geleden kocht ik al lycra voor badkleding en met het mooie weer wat de weerberichten aangaven heb ik me daar vol overgave op gestort. En leuk zijn ze weer geworden! 

De badpakken

De bikini's

Nog twee blauwe bikini's liggen geknipt en als die klaar zijn, "mag ik aan mijn nieuwe lapjes beginnen. Kan niet wachten!!!!


3 opmerkingen:

Wat leuk dat je een bericht achterlaat, ik lees ze met plezier.
Groetjes, Jannie