maandag 8 januari 2018

Bed en bad

Afgelopen week was het een drukke bedoening in onze slaapkamer annex ateliertje. Helaas heb ik in deze woning geen eigen kamertje en staan alle naaispulletjes en de poppen dus in de master bedroom. Niet ideaal, maar we wonen hier tijdelijk. Als het goed is krijg ik over een tijdje weer een eigen hobby-plekje en nu kan het even niet anders. Maar goed, terug naar het begin......
Mijn winkeltje moet nodig bijgevuld worden. Maar waar moet je beginnen? Ik begon maar eens met de afdeling "Bed en Bad" en naaide een aantal nachtponnetjes, pyjama's en luiers voor zowel de grote als de kleine Baby Born. En om nou elke keer één setje op de foto te zetten vond ik wat overdreven.

Dus vergde dat wel wat geduld voor de poppen. Zie ze op deze foto eens op een rijtje liggen te wachten....
Eindelijk was ik tevreden en nam ik de tijd om de fotosessie te doen.

Staan ze er niet prachtig op?
Tussendoor kreeg ik ook twee bestellingen binnen voor een badset. Daar wil ik vanmiddag aan beginnen. Een klein beetje zie ik er wel tegenop. Dat badstof pluist zo verschrikkelijk, en al die pluisjes wandelen met je mee het huis door. Maar ik heb de stofzuiger al klaar staan 😊

En ik denk dat ik meteen maar een paar badsets op voorraad maak. Kan ik die meteen in mijn winkeltje plaatsen. Weer wat aangevuld.

Wat gaan jullie vanmiddag doen?

6 opmerkingen:

 1. Leuke sets! Succes met de badstof! Je zou kunnen overwegen om dat van een ander soort stof te maken, maar ja, echte badstof is wél lekker zacht.
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt weer mooie sets gemaakt. Leuk om alles zo bij elkaar op de foto te zien. Slim om gelijk wat extra badsets te maken als je daar toch voor de bestellingen mee aan de slag gaat.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer mooi hoor én meteen al weer bestellingen, fijn!
  Goed dat je de stofzuiger al paraat hebt staan, dan weten de badstofpluizen dat ze zich moeten gedragen ;)
  Dat het voor jou en je familie een heel goed jaar mag worden.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent er maar druk mee, maar de setjes zijn dan ook prachtig hoor.
  gr. Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De setjes zien er prachtig uit! Ik heb als goede voornemen voor dit jaar om weer poppenkleertjes te gaan naaien. Morgen is dag 1: Eerst maar eens de patroontjes en stofjes tevoorschijn halen en alles lekker doorneuzen. Ik heb er zin in!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zien er heel lief uit. Wat een pech dat mijn poppenmoeder inmiddels groot is. Ik had wel een kerstcadeautje voor haar geweten.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bericht achterlaat, ik lees ze met plezier.
Groetjes, Jannie