zondag 24 juli 2016

Vakantiegevoel....

Nee, we hebben nog geen vakantie. Manlief moet nog één weekje werken.....
Maar het vakantiegevoel hadden we gisteren al wel.
We wonen vlakbij de Biesbosch, op pakweg een kwartiertje met de auto. En we hebben een fietsendrager, dus....

De Biesbosch is een prachtig natuurgebied, sinds kort weer teruggegeven aan het water. Klik maar eens op deze link: http://np-debiesbosch.nl/, dan kun je lezen wat er allemaal te beleven is.
Wij fietsten gisteren ongeveer 30 kilometer door het prachtige natuurgebied. Het was er heerlijk rustig fietsen over pas aangelegde, brede, geasfalteerde fietspaden. Veel bruggetjes, dus af en toe wel hellingtrekken, maar met onze e-bikes ging dat prima. Trouwens, we zagen ook best wel ouders met kinderen op hun eigen fietsje, hoor. Je kunt zo ver gaan als je zelf wilt.....    :-)

Geniet even mee:


Ja, en voor het ultieme vakantiegevoel mag een ijsje onderweg natuurlijk niet ontbreken. Deze foto is genomen bij het Biesboschmuseum (klik)

Het is echt een aanrader om daar naar toe te gaan. Wij hebben er een minivakantie op zitten....en sliepen toch gewoon in ons eigen bed.
Wie wil dat nou niet?

5 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's van De Biesbosch. Dat geeeft echt een vakantiegevoel. Het eigen bed erna maakt deze minivakantie vast voor herhaling vatbaar.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke foto's heb fijn meegenoten....Suc6 met de laatste week!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Ik ben een aantal jaar terug eens op de Biesbosch wezen varen, maar fietsen heb ik daar nog nooit gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi daar in de Biesbosch, ons landje is toch prachtig hè. En waar kun je er dan beter van genieten dan op de fiets. Heerlijk.
  gr. Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk, hoor! Het ziet er geweldig uit, daar!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bericht achterlaat, ik lees ze met plezier.
Groetjes, Jannie