dinsdag 5 april 2016

Op de kast.....

"Waarom zitten we nu al zoóó lang op de kast?" vraagt Josefien een beetje boos aan Isabel. "Vorige week was Jannie bijna niet in het hobbykamertje en nu is ze er wel, maar zit ze maar steeds achter haar computer. En waarom zit ze telkens zo te zuchten?" 


Isabel, die altijd heel goed oplet, weet precies wat er aan de hand is. "Jannie was vorige week jarig en daarom kon ze geen nieuwe kleertjes maken. Want ze moest appelflappen bakken en visite ontvangen. En deze week heeft ze besloten om haar website eventjes offline te zetten. Je weet toch nog wel dat ze er een webshop van wilde maken? Nou, daar is ze nu druk mee bezig. Ze wil het zo gauw mogelijk geregeld hebben, dus ze heeft nu geen tijd voor ons."

Isabel vertelt het zo rustig mogelijk, maar Evelientje moet er toch een beetje van huilen. Gelukkig is Rosita in de buurt en geeft haar een knuffel. Gauw stopt ze het fopspeentje weer in het mondje van Evelientje, die tevreden doorsabbelt.

Nou, ik hoop dat ze het nog eventjes volhouden op de kast, want het is nog best een gedoe om alles om te zetten naar een echte shop. Ik hoop dat het allemaal goed gaat komen. Wordt vervolgd.Fijne dinsdag - poppendag.

Kijk ook eens of er poppenblogjes zijn bij:
9 opmerkingen:

 1. Succes met de werkzaamheden!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja logisch dat de poppen dan even moeten wachten ;) Succes!

  Groetjes Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi verhaaltje, ik ben erg benieuwd hoor.
  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Best wel een klus hoor, om je blog om te bouwen tot webshop, kan best geloven dat je zit te zuchten!! Succes ermee! En zeg maar aan de poppen dat ze zich nog wat flink moeten houden!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes met al het werk aan je webshop :) De poppen kunnen wel even wachten, ze hebben pas nog nieuwe kleertjes gehad :)
  Groetjes Anita oja en alsnog van harte gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes met de website! groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. veel succes met je webshop, het gaat je vast lukken. De poppen moeten het nog maar even volhouden, het komt goed.
  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Succes met je webshop! Je poppen komen vast wel weer een keer aan de beurt en als ze elkaar zo zoet kunnen houden...dan lijkt me dat geen probleem. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bericht achterlaat, ik lees ze met plezier.
Groetjes, Jannie